28 September 2015

Baker Tilly Romania in parteneriat cu BusinessMark Event Management si Camera de Comert si Industrie Bilaterala Romania-Marea Britanie (BRCC) organizeaza conferinta ,,Romania: Destination of choice for British investment”, eveniment ce va avea loc in data de 30 septembrie, la Hotel Hilton Bucuresti.

Conferinta isi propune sa contribuie la promovarea oportunitatilor investitionale pe care Romania le ofera atat investitorilor locali, cat si celor straini.

Evenimentul va reuni partile interesate, care au un interes special fata de investitii, companii romanesti cu interese in Marea Britanie, directori importanti ai unor organizatii din Marea Britanie si Romania, din diverse sectoare industriale si reprezentanti guvernamentali oficiali din ambele tari.

Conferinta va raspunde la intrebari importante care exista in mintile investitorilor, incercand sa furnizeze sugestii, optiuni si strategii disponibile. Pentru a ajuta Romania sa atraga atentia investitorilor, trebuie sa cautam si sa adoptam o noua perspectiva asupra ofertelor si oportunitatilor investitionale. In acest scop, conferinta intentioneaza sa provoace discutii si reflectii asupra problemelor de afaceri existente, in raport cu mediul macroeconomic si oportunitatile investitionale.

Schimbul de idei si dialogul care se vor crea pe durata conferintei cu privire la practicile concrete necesare intensificarii interactiunilor de afaceri va constitui punctul de plecare pentru viitoare planuri de actiune.

Printre spekerii prezenti in cadrul evenimentului se numara:

Marios A. Klitou, CEO, Baker Tilly Romania

Rakes Shaunak , Managing Partner si Pressedintele Groupului Baker Tilly UK

H.E. Paul Brummel, Ambasador UK

Charlie Crocker, Director, reprezentant al Camerei de Comert Romania-Marea Britanie

Alexandru Nastase, Secretar de Stat, Departmentul de Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat (TBC)

Valentin Chiliment-Tic,  Senior Tax Manager, Baker Tilly Romania.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Manager Express, Business24, Ziare.com, DoingBusiness.ro, Calendar evenimente, Startups.ro, DeBizz, Transilvania Business, Legal Magazin, Brightway, Revista Valoare, Roportal.ro, Bucuresteni.ro, Xprimm.ro, Edumanager.ro, Administratie.ro.

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Tagged , , , , |

Adauga un comentariu

 

 

 

 

Blue Captcha Image
Refresh

*