Leadership strategic

[Online] 20-21 și 23-24 iulie
DESPRE TRAINING

În ce constă programul de Leadership Strategic?

Se desfășoară sub forma unui antrenament practic, tip simulare ONLINE, în care participanții lucrează în 4-5 echipe de 2-3 persoane și au de construit un plan de Leadership Strategic, Inspirațional, Scalabil, Autofuncțional, menit să rezolve cât mai multe din problemele de leadership/conducere din orice profil/tip de organizație.

Pe măsură ce participanții proiectează, testează și construiesc planurile, utilizând modele și concepte din psihologia comportamentală, vor descoperi contextele în care oamenii devin motivați, performanța lor devine o obișnuință și în continuă adaptare la schimbările rapide ale mediului de business.

Leadership Strategic se adresează Managing Partener-ilor/Administratorilor, CEO, Team leader-ilor/Șefilor de departament, Persoanelor fizice, celor care conduc echipe și își doresc să proiecteze, implementeze, dezvolte sisteme de lucru Inspiraționale, Scalabile, Performante, cu un grad mare de Autofuncționalitate, care să se adapteze continuu la schimbările mediului de business.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

   ✓ O strategie de dezvoltare a companiei/departamentului pentru următorii 3-5 ani.
   ✓ Metode de analiză a oamenilor din echipa ta și a elementelor care îi motivează.
   ✓ Un mod practic de utilizare a viziunii și misiunii pentru a crește performanța individuală/organizațională.
   ✓ Instrumente de monitorizare a oamenilor din echipa ta și a proiectelor în care aceștia sunt implicați.
   ✓ Tehnici pentru a crește nivelul de inițiativă a colegilor.
   ✓ Un mod eficient de organizare a echipei și a fluxurilor decizionale.
   ✓ Un plan de implementare a unor schimbări în echipa ta și de gestionare a rezistenței oamenilor și a tendinței de a păstra vechile obiceiuri.
   ✓ Noi parteneri de afaceri, posibilitatea de a schimba referințe și a încheia parteneriate cu participanții la training.
TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer - Lucian Arghire

Cu mai bine de 20 de ani de experiență în susținerea programelor educaționale pentru mediul de afaceri, Lucian a coordonat numeroase proiecte de formare în domeniile financiar, marketing, vânzări, antreprenoriat.

Cu un simț practic deosebit, Lucian are abilitatea de a adapta modelele academice la realitățile și nevoile companiilor, bazându-se pe experiența sa în poziții de top management.

A participat în calitate de Local Expert în cadrul programelor de consultanță strategică ale Uniunii Europene în perioada de pre-aderare a Romaniei (2000-2004) și a coordonat în cadrul echipei Brightway peste 50 de proiecte de consultanță pentru optimizarea proceselor de business la nivel național și internațional.

Investiție

Investiția este de 450 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele decizii adoptate. 

** Taxa include și caietul de lucru și manualul de training, transmise în format electronic.

Desfășurare

Trainingul se desfășoară în perioada 20-21 iulie/ 23-24 iulie, între orele 13:30-18:30,ONLINE
 
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Leadership strategic - ONLINE