Sales Academy

Sales Academy

Start: 17-18 septembrie
DESPRE TRAINING

Academia de Vânzări este un program unic de dezvoltare a echipei comerciale și optimizare a proceselor de interacțiune cu clienții.

În ce constă acest training?

Programul este 100% dedicat companiei tale, fiind construit pe baza unui proces de diagnoză și a unei analize amănunțite a întâlnirilor cu clienții realizate de consultanții Brightway împreună cu fiecare membru al echipei de vânzări.

Se desfășoara pe parcursul a 4 module, fiecare modul a câte 2 zile de training si exerciții aplicate personalizat.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

✓ „Radiografia” echipei de vânzări. Un raport ce oferă o imagine de ansamblu asupra echipei și proceselor de vânzare  dintr-o perspectivă externă, însoțit de un plan de acțiuni strategice. Raportul este realizat pe baza observațiilor din întâlnirile cu clienți/prospecți la care consultanții Brightway participă împreună cu fiecare membru al echipei și a discuțiilor individuale cu fiecare persoană implicată în procesul de vânzare.

✓ Analiza potrivirii cu postul. Folosind un instrument psihometric și un profil al rolurilor din echipa de vânzări definit împreună cu top managementul, fiecare participant vom realiza o analiză a potrivirii membrilor echipei cu poziția pe care o ocupă, însoțită de un plan de dezvoltare.

✓ Consultanță pentru optimizarea proceselor. O echipă multidisciplinară de consultanți cu experiență și rezultate dovedite în managementul echipelor de vânzări lucrează împreună cu managementul companiei pentru a eficientiza procesele de vânzare existente.

✓ Module de training pentru dezvoltarea abilităților. Prin învățare experiențială, fiecare membru al echipei se antrenează să utilizeze instrumente de comunicare, persuasiune și negociere, dezvoltându-și noi abilități.

✓ Shadowing și feedback „on the job”. Fiecare participant va primi feedback din partea trainerilor care vor însoți membrii echipei în interacțiunile cu clienții.

✓ Proiecte de implementare și follow-up. Consultanții Brightway vor stabili împreună cu managementul companiei proiecte de transformare cu obiective măsurabile și vor sprijini echipa pentru implementarea acestora.

 

TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer: Mihai Arghire

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

 

Investiție

Investiția este de 1200 EUR + TVA (300 EUR/modul). Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele relații/procese de comunicare optimizate în urma cursului.  

** Taxa include: catering, pauze de cafea cu bufet cu patiserie, instrumentele de lucru și suportul trainerilor între sesiuni.
 

Desfășurare

Trainingul se desfășoară pe 11-12 mai (modulul 1), între orele 09:00-18:00, la Hanul cu Tei, Strada Lipscani, nr 63-65 București.

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Sales Academy - BUCUREȘTI (4 module)