Comunicare cu PCM® | Curs practic Process Communication Model

Tehnici de comunicare cu PCM®

4-6 iunie
DESPRE TRAINING

În ce constă acest training?

PCM® este o metodologie pentru analiza personalității ce a fost creată de Taibi Kahler, pe baza a peste 40 de ani de cercetare, modelul fiind validat de aproximativ 1 milion de profile completate. Metodologia PCM® folosește instrumente practice, care pot fi utilizate în interacțiunea cu o persoană, pentru a-i determina în timp real trăsăturile de personalitate, nevoile psihologice, comportamentul sub stres și factorii motivaționali care îi ghidează alegerile.

Trainingul PCM® se adresează oricărei persoane cu un nivel crescut de interes și curiozitate cu privire la psihologia umană și la modul în care oamenii comunică și/sau reacționează. Trainingul este util pentru îmbunătățirea proceselor de comunicare, a rezultatelor în vânzări, diminuarea conflictelor, îmbunătățirea abilităților de leadership și motivare.

BENEFICII

Ce obții în urma participării?

✓ Conștientizezi arhitectura personalității tale, îți înțelegi înțelegi comportamentele și tiparele de gândire.
✓ Înveți cum să realizezi profilul de personalitate al unei persoane prin observarea limbajului verbal, nonverbal și paraverbal al acesteia.
✓ Primești instrumente pentru a te conecta mai ușor cu cei din jur și pentru a-ți face mesajele auzite.
✓ Te antrenezi să utilizezi strategii de motivare adaptate nevoilor psihologice ale persoanelor din echipa ta.
✓ Inveți cum să diminuezi numărul conflictelor în comunicarea cu partenerii de business și familia.
✓ Descoperi cum să identifici modul de interacțiune și stilul de management pe care îl preferă o persoană.
✓ Primești un set de tehnici de persuasiune care te ajută să fii mai convingător când transmiți un mesaj.
✓ Îți îmbunătățești relațiile cu cei din jur prin învățând hrănirea fiecărui tip de personalitate cu nevoia psihologică specifică.
TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Traineri: Bogdan Secară și Mihai Arghire

Bogdan Secară este medic de formație, iar cea mai mare parte a experienței sale profesionale este în vânzări, management și consultanță de business. Abordarea practică, orientarea către acțiuni și rezultate concrete îl ajută să creeze o conexiune rapidă cu membrii echipelor de vânzări.

Bogdan obține rezultate remarcabile în programele de dezvoltare ale echipelor comerciale, reușind să antreneze participanții utilizând simulări interactive și metode inovatoare de învățare experiențială. (vezi profilul complet la Bogdan Secară - Senior Trainer)

 

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

 

Investiție

Investiția este de 500 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele relații/procese de comunicare optimizate în urma cursului.  

** Taxa include: profilul de personalitate PCM®, Caietul de lucru, 3 mese de prânz, 6 pauze de cafea, bufet cu patiserie.
 

Desfășurare

Trainingul se desfășoară pe 2-4 aprilie, între orele 09:00-18:00, la Hanul cu Tei, Strada Lipscani, nr 63-65 București.

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE