Leadership strategic

[ONLINE] 4-9 Februarie 2021
DESPRE TRAINING

✓ Rămânem în siguranță și încetinim răspândirea virusului!
✓ Trainingul se desfășoară prin Cisco Webex în sesiuni de câte 5 ore și 30 de minute, în perioadele de 4-5 și 8-9 Februarie (interval 13:00-18:30).
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv prin învățare experiențială. Chiar și în vremuri mai dificile, energia pozitivă și simțul umorului fac totul mai ușor de gestionat.

 

În ce constă programul de Leadership Strategic?

Se desfășoară sub forma unui antrenament practic ONLINE, tip simulare, în care participanții lucrează în 4-5 echipe de 2-3 persoane și au de construit un plan de Leadership Strategic, Inspirațional, Scalabil, Autofuncțional, menit să rezolve cât mai multe din problemele de leadership/conducere din orice profil/tip de organizație.

Pe măsură ce participanții proiectează, testează și construiesc planurile, utilizând modele și concepte din psihologia comportamentală, vor descoperi contextele în care oamenii devin motivați, performanța lor devine o obișnuință și în continuă adaptare la schimbările rapide ale mediului de business.

Leadership Strategic se adresează Managerilor/Administratorilor, CEO, Șefilor de echipe/Șefilor de departament, Persoanelor fizice, celor care conduc echipe și își doresc să proiecteze, implementeze, dezvolte sisteme de lucru Inspiraționale, Scalabile, Performante, cu un grad mare de Autofuncționalitate, care să se adapteze continuu la schimbările mediului de business.

 
BENEFICII

Ce obții în urma participării?

   ✓  Construiești un sistem de leadership pentru a rezolva provocări concrete de conducere din propriile organizații.

   ✓  Antrenezi abilități cheie necesare în rolul de lider, primesc know-how, instrumente de lucru și analizează modele
de leadership aplicate în organizații de succes la nivel internațional.

   ✓  Decizii profitabile adoptate pe baza planului construit în training.

   ✓  Optimizezi anumite procese prin adaptarea acestora la contextul actual și antrenarea abilităților personale de adaptare la schimbare.

   ✓  Va crește performanței prin antrenarea de noi competențe pentru administrarea resurselor umane și materiale în contextul actual.

   ✓  Perspective noi de rezolvare a problemelor din experiența colegilor.

   ✓  Claritate prin crearea unei strategii de dezvoltare a departamentului/organizației care ține cont de incertitudine și evoluția domeniului tău.

TESTIMONIALE
INVESTIȚIE ȘI ORGANIZARE

Trainer - Lucian Arghire

Cu mai bine de 20 de ani de experiență în susținerea programelor educaționale pentru mediul de afaceri, Lucian a coordonat numeroase proiecte de formare în domeniile financiar, marketing, vânzări, antreprenoriat.

Cu un simț practic deosebit, Lucian are abilitatea de a adapta modelele academice la realitățile și nevoile companiilor, bazându-se pe experiența sa în poziții de top management.

A participat în calitate de Expert Local în cadrul programelor de consultanță strategică ale Uniunii Europene în perioada de pre-aderare a Romaniei (2000-2004) și a coordonat în cadrul echipei Brightway peste 50 de proiecte de consultanță pentru optimizarea proceselor de business la nivel național și internațional.

Investiție

Investiția este de 450 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele decizii adoptate. 

* Taxa include:
✓ Caietul de lucru în format electronic.
✓ Asistență 3 luni după finalizarea trainingului (e-mail/telefonic/întâlniri online).
✓ Teme de implementare săptămânale pe e-mail în timpul celor 3 luni de asistență.

Desfășurare

Trainingul se desfășoară ONLINE, în perioada 4-5 & 8-9 Februarie, orele 13:00 - 18:30, prin intermediul platformei Cisco Webex.
 
FORMULAR DE ÎNSCRIERE
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de către Brightway (Inspire Business Solutions SRL) în scopul utilizării acestora în procesul de înscriere și pentru buna desfășurare a activității.
Doresc să primesc noi informații privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile și alte oportunități de dezvoltare personală și profesională.
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Leadership strategic - ONLINE