Curs Process Communcation Model - Training PCM oferit de Brightway

Training Process Communcation Model® (PCM)

Tehnici de comunicare cu Process Communication Model® (PCM)

DESPRE TRAINING

În ce constă metodologia Process Communication Model® (PCM)?

Process Communication Model® este o metodologie folosită pentru analiza personalității, creată de Taibi Kahler pe baza a peste 40 de ani de cercetare, modelul fiind validat de aproximativ 1 milion de profile completate. Metodologia PCM® folosește instrumente practice, care pot fi utilizate în interacțiunea cu o persoană, pentru a-i determina în timp real trăsăturile de personalitate, nevoile psihologice, comportamentul sub stres și factorii motivaționali care îi ghidează alegerile în contextul actual.

Trainingul PCM® te ajută să răspunzi nevoii de conectare a oamenilor din momentul actual, îți oferă tehnici de comunicare pentru a menține ridicat nivelul de motivare al colegilor și instrumente pentru a fi persuasiv în relația cu partenerii de business odată cu repornirea activității.

Cui se adresează un curs de Process Communication Model®?

Trainingul Process Communication Model® se adresează oricărei persoane cu un nivel crescut de interes și curiozitate cu privire la psihologia umană și la modul în care oamenii comunică și/sau reacționează. Poate fi extrem de util în modularea interacțiunii în procesul de vânzare, în comunicarea inter-departamentală, în leadership, recrutare și aduce un beneficiu major în plan personal.

TESTIMONIALE
REZULTATE
Participanți
 

Conștientizarea arhitecturii de personalitate. Analiza felului în care percepem realitatea, înțelegerea comportamentelor și emoțiilor.

Identificarea comportamentelor sub stres. Observarea “semnalelor de alarmă” atunci când alunecăm în afara comunicării constructive.

Creșterea productivității. Schimbarea comportamentelor distructive și identificarea punctelor forte de caracter pentru atingerea excelenței.

Îmbunătățirea comunicării. Metode de adaptare și transmitere a mesajului în funcție de interlocutor. Te asiguri că știi cum să transmiți un mesaj pentru a inspira interlocutorul la acțiune.

Optimizarea activităților cotidiene. Identificarea activităților care generează energie și satisfacție personală împreună cu un trainer certificat Process Communication Model® (PCM).

Îmbunătățirea relațiilor. Explicații pentru situațiile conflictuale trecute și generarea de soluții posibile.

Organizație
 

Adaptarea la contextul actual. Comunicarea mesajelor astfel încât să fie recepționate în contextul actual.

Recrutarea persoanelor potrivite. Aplicarea metodologiei PCM® pentru a recruta persoanele potrivite cu postul.

Creșterea sinergiei. Utilizarea canalelor de comunicare specifice fiecărei persoane pentru a obține performanță în echipă.

Creșterea nivelului de motivare. Adaptarea stilului de leadership și a strategiei de retenție a talentelor în funcție de structura de personalitate a membrilor echipei.

Evitarea conflictelor. Identificarea și ameliorarea tensiunilor din echipă în cel mai scurt timp aplicând tehnici de comunicare/management folosind Process Communication Model® (PCM).

Îmbunătățirea rezultatelor în negocieri. Antrenarea abilităților de persuasiune pentru a genera rezultate de business vizibile.

ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Tehnici de comunicare cu Process Communication Model® (PCM)