Curs de Vânzări - Training oferit de Brightway

Traininguri de Vânzări

REPOZIȚIONEAZĂ PROCESUL DE VÂNZARE
Antrenează-te să devii un top performer în vânzări
Modul în care interacționăm cu potențialii/actualii clienți s-a schimbat odată cu avansul tehnologic din ultimii ani și mai ales ca urmare a provocărilor medicale, economice și sociale cu care oameni au început să se confrunte. Ierarhia nevoilor clienților, motivațiile și comportamentul de cumpărare al acestora sunt diferite față de acum câteva luni.  Îți propunem un training cu tehnici de vânzări practice, adptate contextului actual, pe parcursul căruia îți vei repoziționa procesul de vânzare și te vei antrena să devii de 10 ori mai bun decât concurenții tăi.

De ce este util un Training de Vânzări în contextul actual?

Tu inspiri acțiunile pe care le dorești de la ceilalți. Liderii din echipa ta sunt persoanele de care depinde viitorul organizației. Un program de cursuri de leadership si management Brightway reprezentă o investiție ce oferă participanților know-how, strategii de repoziționare a proceselor de management, abilități de leadership noi ce se vor reflecta în rezultatele de business ale organizației.
Vânzări
Telesales & Customer Service

Consilierea clienților și comunicarea proactivă sunt abilități cheie într-o lume în care digitalizarea și rapiditatea ne guvernează alegerile zilnice.

Află mai multe
Tehnici de vânzare B2B/B2C

Trainingul de vânzare și comunicare cu clienții te ajută în perfecționarea abilităților de vânzare și optimizarea procesului de interacțiune cu clienții.

Află mai multe
Tehnici de vânzare consultativă B2C

Cursul de vânzare consultativă B2C se adresează echipelor de vânzări care oferă produse și servicii adresate clientului final, primesc clienții în magazin/showroom/clinică, sau au contact cu aceștia pentru a le oferi îndrumări în hypermarketuri, la evenimente, târguri ori expoziții.

Află mai multe
Customer Care

Trainingul de Customer Care te ajută să îți antrenezi abilitățile de relaționare și comunicare. Oferă clienților tăi experiențe memorabile.  

Află mai multe
Negociere și persuasiune

Se spune că în viață nu primești ceea ce meriți, ci ceea ce negociezi. Participă la trainingul de Negociere și  perfecționează-te în arta negocierii. 

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Vânzări