Curs Leadership și Management - Training oferit de Brightway

Training Leadership & Management

ADAPTEAZĂ-TE LA SCHIMBARE
Antrenează-ți abilitățile de leadership.
Trăim într-o lume în care factorii VUCA (Volatility, Uncertainty, Complexity and Ambiguity) fac parte din realitatea zilnică. Un plan standard de business și anumite tehnici de leadership care asigurau predictibilitate timp de ani buni în trecut, pot deveni acum irelevante peste noapte.

Adaptează-te la schimbările actuale și apoi construiește o nouă arhitectură organizațională pentru dezvoltarea companiei. Îți propunem un program ce include consultanță și traininguri de leadership în care te vei antrena să aplici în echipa ta, cele mai noi instrumente/ descoperiri din management și leadership.

De ce este util un Training de Leadership și Management în contextul actual?

Tu inspiri acțiunile pe care le dorești de la ceilalți. Abilitățile tale de conducere și cele ale liderilor din echipa ta determină viitorul organizației. Programele de cursuri de leadership și management Brightway® reprezentă o investiție ce îți oferă know-how, strategii de repoziționare a proceselor de management și abilități de leadership noi ce se vor reflecta în rezultatele de business ale organizației.
Leadership & Management
Finance for NonFinance

Antrenează-te să iei decizii pe baza informațiilor financiare într-o simulare de business interactivă și învață să interpretezi indicatorii financiari cu care lucrezi.

Află mai multe
Leadership strategic

Trainingul de Leadership Strategic constă într-un antrenament practic în arta conducerii. Definește-ți direcția și fii o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău!

Află mai multe
First time manager

Trainingul First Time Manager este centrat pe dezvoltarea abilităților de conducere ale persoanelor care nu au experiență de management, au fost recent promovate sau urmează să ocupe o poziție de lider în organizația din care fac parte.

Află mai multe
Marketing și strategie

Antrenează-te în utilizarea tehnicilor de promovare și creează strategii de marketing pentru a crește valoarea brandului pe care îl reprezinți.

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Leadership & Management