Curs de Microsoft Office - Training oferit de Brightway

Training Microsoft Office

DESCOPERĂ
BRIGHTWAY
Profesionalismul Brightway se reflectă în metodologia folosită în livrarea trainingurilor. Organizăm sesiuni practice pentru dezvoltarea abilităților (soft-skills & tehnice) sub forma unor simulări de business interactive, care îi provoacă pe participanți să descopere soluții reale, aplicabile într-un timp foarte scurt.
Programele personalizate de consultanță ajută la cristalizarea informațiilor și tehnicilor învățate și oferă optimizarea pe termen lung a proceselor de business.
Microsoft Office
Business Microsoft Excel

"Tips & tricks" în Excel și modalități de a-ți ușura activitatea. Înscrie-te la trainingul de MS Excel și descoperă cât de simplu și eficient poți lucra.

Află mai multe
VBA în Business Microsoft Excel

Aplică funcționalitățile Excel și VBA în domeniul tău de activitate, folosește scurtături utile și automatizază activitățile care consumă timp.

Află mai multe
Microsoft PowerPoint

Îți dorești ca informațiile pe care le transmiți să aibă un impact mai important? Participă la trainingul interactiv de MS PowerPoint.

Află mai multe
Microsoft Word

Învață să lucrezi eficient și ușor în Microsoft Word. În cadrul acestui training înveți să editezi și să administrezi orice tip de documente text.

Află mai multe
Microsoft Project

Cursul de MS Project este un training interactiv, pe parcursul căruia veți învăța cum puteți administra un proiect în scopul eficientizării proceselor de lucru și al optimizării resurselor alocate.

Află mai multe
Microsoft Access

La acest training de MS Access veți învăța să creați și să administrați bazele de date astfel încât să puteți personaliza diferite tipuri de căutări, filtre și operațiuni conform specificului proceselor dumneavoastră de lucru. 

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Microsoft Office