Curs Dezvoltare Personala - Training oferit de Brightway

Traininguri de Dezvoltare Personală

DESCOPERĂ
BRIGHTWAY
Profesionalismul Brightway se reflectă în metodologia folosită în livrarea trainingurilor. Organizăm sesiuni practice pentru dezvoltarea abilităților (soft-skills & tehnice) sub forma unor simulări de business interactive, care îi provoacă pe participanți să descopere soluții reale, aplicabile într-un timp foarte scurt.
Programele personalizate de consultanță ajută la cristalizarea informațiilor și tehnicilor învățate și oferă optimizarea pe termen lung a proceselor de business.
Dezvoltare Personală
Tehnici de comunicare cu Process Communication Model® (PCM)

Descoperă metodologia Pocess Communication Model® pentru a determina într-o întâlnire trăsăturile de personalitate ale interlocutorilor și factorii motivaționali care ghidează alegerile acestora.

Află mai multe
Be a SMART Assistant Manager & Back Office

Află cum poți fi eficient în pozițiile de Assistant Manager și Back Office. Devino un om de bază pentru întreaga companie!

Află mai multe
Improvizație și gândire creativă

Te invităm să descoperi arta improvizației în cadrul unui antrenament practic și interactiv ce te va ajuta să îți dezvolți creativitatea și adaptabilitatea în vederea obținerii unor rezultate într-un timp cât mai scurt.

Află mai multe
Public Speaking

Trainingul de Public Speaking antrenează abilitățile de vorbit în public și te ajută să identifici modul ideal de realizare a unor prezentări de succes.

Află mai multe
Stress Management

Participă la trainingul de inteligență emoțională și managementul stresului și intră în lumea misterioasă a emoțiilor și a lucrului cu tine.

Află mai multe
Time Management

Oamenii care nu au niciodată timp, fac cele mai puține lucruri. Antrenează-te într-o simulare interactivă de time management.

Află mai multe
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Dezvoltare Personală