Curs Dezvoltare Personala - Training oferit de Brightway

DESCOPERĂ
BRIGHTWAY
Profesionalismul Brightway se reflectă în metodologia folosită în livrarea trainingurilor. Organizăm sesiuni practice pentru dezvoltarea abilităților (soft-skills & tehnice) sub forma unor simulări de business interactive, care îi provoacă pe participanți să descopere soluții reale, aplicabile într-un timp foarte scurt.
Programele personalizate de consultanță ajută la cristalizarea informațiilor și tehnicilor învățate și oferă optimizarea pe termen lung a proceselor de business.
Dezvoltare Personală
Time Management

Oamenii care nu au niciodată timp, fac cele mai puține lucruri. Antrenează-te într-o simulare interactivă de time management.

Află mai multe
Stress Management

Participă la trainingul de inteligență emoțională și managementul stresului și intră în lumea misterioasă a emoțiilor și a lucrului cu tine.

Află mai multe
Improvizație și gândire creativă

Te invităm să descoperi arta improvizației în cadrul unui antrenament practic și interactiv ce te va ajuta să îți dezvolți creativitatea și adaptabilitatea în vederea obținerii unor rezultate într-un timp cât mai scurt.

Află mai multe
Be a SMART Assistant Manager & Back Office

Află cum poți fi eficient în pozițiile de Assistant Manager și Back Office. Devino un om de bază pentru întreaga companie!

Află mai multe
Public Speaking

Trainingul de Public Speaking antrenează abilitățile de vorbit în public și te ajută să identifici modul ideal de realizare a unor prezentări de succes.

Află mai multe
Tehnici de comunicare cu PCM®

Descoperă metodologia PCM® pentru a determina în timp real trăsăturile de personalitate ale unui individ, nevoile psihologice ale acestuia, comportamentul sub stres și factorii motivaționali care îi ghidează alegerile.

Află mai multe
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE